Het Business Concept

 

Het concept is eenvoudig en transparant; in samenwerking met uw lokatie worden massagestoelen aangeboden waar gebruikers tegen betaling in kunnen plaatsnemen. Na betaling voert de massagestoel automatisch een vooraf in geprogrammeerd massageprogramma uit voor het rug-, zit- en beenoppervlakte. In overleg met u wordt onder andere het juiste type massagestoel (basic of juist zeer uitgebreid) en de fysieke plaats op de lokatie zelf bepaald. Als vergoeding voor het ter beschikking stellen van de lokatie wordt een verdeling van de opbrengst overeengekomen (commerciëel exploitatie principe).

Naast het genoemde exploitatie principe is een vast huurbedrag voor de beschikbaar gestelde ruimte ook een optie. Neem voor meer informatie over de verschillende aanbiedingsvarianten contact met ons op via de pagina ‘contact’.

 

 

Lease / Verhuur

 

Meerdere type massagestoelen kunnen voor korte en langere perioden gehuurd worden, bijvoorbeeld ten behoeve van beurzen en/ of evenementen. Informeer via de pagina ‘contact’ na de mogelijkheden en geldende tarieven.

 

 

Verkoop

 

Informeer via de pagina ‘contact’ naar het actuele aanbod aan massagestoelen en bijbehorende prijzen.